Go to Top

Tagrenovering

Tagrenovering eller helt nyt tag

Jysk Tag udfører udskiftning af eternitplader, også hvis taget skal lægges helt om til et nyt tag.

Vi udfører tagrenovering på tegltage-betontegl og ståltage i hele Jylland. Det gælder både ved udskiftning til nyt tag og eller hvis der er behov for en tagrenovering. Tagrenovering kan forlænge dit tags levetid og give det et helt nyt look. Er taget af et mangeårigt tag kan et helt nyt tag være en god idé. Tag gerne en snak med os omkring det er nyt tag eller tagrenovering og få den rette rådgivning omkring hvad der skal til for at dit tag bliver som nyt. I forbindelse med tagrenovering kan en efterisolering af loftet være en god ide. Det kan spare dig for en del omkostninger og er typisk tjent ind i løbet af ganske få år.

Andet end tagarbejde og tagrenovering

Jysk Tag udfører udover tagarbejde, tagrenovering  og tagudskiftning også tømrerarbejde i det midtjyske område. Vi laver små og store opgaver for/indenfor industri, landbrug og det offentlige og selvfølgelig også for private. Desuden kan vi tilbyde at fjerne indskudsler på lofter og gammel isolering  samt suge leca ud af hulmure.

Få et tilbud fra os idag på tagrenovering eller tømrerarbejde

Kontakt Jysk Tag & Isolering, hvis du ønsker nærmere information om tagrenovering på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk.​ Vi udfører tagrenovering i hele Midtjylland. Skal du have udført tagrenovering eller lagt nyt tag og bor du ikke i Midtjylland, så kontakt os og hør om mulighederne for vores hjælp.